НовостиСело

Свечани благослов бадњака у Војски: Празнично заједништво на делу

Културно уметничко друштво „Стеван Синђелић“ у Војски срдачно позива све мештане и љубитеље традиције да се придруже вечерашњем свечаном догађају код Цркве „Светог Саве“ у Војски, с почетком у 19:30 сати. Очекује нас благослов бадњака у предивној атмосфери која ће обогатити дух празничног заједништва.

Вече ће бити испуњено традиционалним ритуалом благослова бадњака, призором који подсећа на вековне обичаје који се преносе с генерације на генерацију. Овај свечани тренутак има посебан значај у православном календару, обележавајући увод у Божић, дан који симболизује рођење Исуса Христа.

Куд Стеван Синђелић срдачно позива све чланове, децу и родитеље да се придруже овом свечаном догађају и заједно обележе благослов бадњака. Ваша присутност увеличаће ову посебну вечер и допринети духу заједништва који карактерише празничну сезону.

Очекује се да ће овај догађај окупити заједницу у духу празничне радости и традиционалних вредности. Сви присутни имаће прилику да заједно уживају у атмосфери која подсећа на значај и топлину празника.

Културно уметничко друштво „Стеван Синђелић“ у Војски с нестрпљењем очекује долазак свих који желе да деле овај свечани тренутак. Нека вече благослова бадњака у Војски буде испуњено љубављу, топлином и традицијом.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *