Градови СрбијеНовости

Успешан завршетак празничног програма и базара у Свилајнцу

Данашњим наступом хора предшколске установе „Дечја радост“ из Свилајнца, завршен је десетодневни празнични програм и базар на Тргу Стевана Синђелића. Овај догађај је представљао врхунац празничних активности у Свилајнцу, окупљајући локалну заједницу у духу радости и прославе.


Десетодневни празнични програм у Свилајнцу био је разноврстан и прилагођен различитим узрастима. Кроз бројне активности, становници су имали прилику уживати у културним дешавањима, уметничким изразима и пригодним забавама које су додатно обогатиле празничну атмосферу.


Базар на централном тргу био је прилика за локалне продавце и уметнике да представе своје производе и придонесу празничном духу. Посетиоци су имали прилику да пронађу уникатне поклоне, уживају у гастрономским специјалитетима и подрже локалну привреду.


Центар за културу изражава искрену захвалност свим сарадницима, публици и учесницима програма који су допринели успеху празничних манифестација. Овај заједнички напор и подршка локалне заједнице доприносе очувању традиције и јачању веза међу грађанима.Уз жеље за срећним празницима, Центар за културу истиче своју посвећеност стварању инспиративних и забавних догађаја који обогаћују културни живот у Свилајнцу. Овај успешан празнични период само је један од многобројних пројеката који ће допринети заједничком благостању и радости.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *