Градови СрбијеНовости

Обавештење о дежурству КСП „СТАН“ ЈП за време Божићних празника у Деспотовцу

У циљу обезбеђења неометаног пружања комуналних услуга током божићних празника, КСП „СТАН“ ЈП жели да обавести грађане општине Деспотовац о дежурству и контактима који ће бити доступни током овог периода.

КСП „СТАН“ ЈП је организовао дежурство својих служби од 06.01. до 08.01. како би омогућио непрекидну комуникацију са корисницима комуналних услуга. Дежурна лица која ће бити доступна за пружање информација и решавање потенцијалних проблема су:

  • Стефан Обрадовић
  • Телефон: 0659098904
  • Ивица Петровић
  • Телефон: 0646453811

У случају да грађани имају информације или пријаве о евентуалним кваровима на водоводној и канализационој мрежи, могу се обратити дежурној служби Црпне станице на следећи контакт:

Дежурна служба Црпне Станице
Телефон: 035611291

Дежурне службе су од суштинског значаја како би се одговорило на хитне ситуације и очувала функционалност комуналних система током божићних празника. КСП „СТАН“ ЈП позива грађане да користе наведене контакте у случају било каквих питања, проблема или пријава.

КСП „СТАН“ ЈП захваљује грађанима на сарадњи и разумевању током празничног периода. Жели свима срећне и благословене божићне празнике, испуњене љубављу, миром и топлином дома.

У случају потребе, будите слободни контактирати дежурне службе како бисте осигурали несметано уживање у празничном духу.

Срдачан поздрав,

КСП „СТАН“ ЈП

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *