Градови СрбијеНовостиСело

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ: Радно време за Божић у општинској управи Деспотовац

У складу са традиционалним празничним обичајима и одлуком Владе Републике Србије, oпштинска управа Деспотовац обавештава грађане о измењеном радном времену поводом Божића. Ово важно обавештење има за циљ пружање информација о нерадном дану и дежурним телефонским бројевима током празничног периода.

Понедељак, 8. јануар, означава други дан највећег хришћанског празника, Божића. Према одлуци Владе Републике Србије, послодавци су обавезни да омогуће запосленима нерадан дан како би могли да прославе празник с породицом и вољенима. У складу с овим, општинска управа Деспотовац неће радити на овај дан.

Иако ће општинска управа бити затворена, дежурни телефони ће бити доступни како би се пружила подршка и одговорило на хитне ситуације. Грађани могу контактирати дежурне телефоне према потребама:

  • Начелник општинске управе: 064/87-74-775
  • Одељење за општу управу: 064/87-74-754
  • Одељење за инспекцијске послове: 064/87-74-703
  • Писарница и Служба за заједничке послове: 064/87-74-759

Ове дежурне линије ће бити активе током радног времена општинске управе Деспотовац, пружајући грађанима прилику да реше неке од хитних питања и добију неопходне информације током празничног дана.

Општинска управа Деспотовац изражава разумевање за потребу запослених да проведу време с породицом током празничног периода. Грађани се подстичу да користе дежурне телефоне уколико имају хитна питања или неопходне информације током нерадног дана.

Желимо свима срећне и благословене празнике!

Срдачан поздрав,

Општинска управа Деспотовац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *