Градови СрбијеНовостиСело

Управа за инвестиције и ЈКП црница Параћин: Ефикасно зимско одржавање путева

Данас, Управа за Инвестиције и ЈКП Црница Параћин извештава да су сви путеви у општини проходни, упркос умереном снежном покривачу који пада током дана. Ово ефикасно одржавање доприноси нормалном одвијању саобраћаја, али се истовремено апелује на возаче да буду посебно опрезни, посебно на мостовима, с обзиром на најављене падавине и ниже температуре током поподнева.

С обзиром на најављене падавине и ниже температуре током поподнева, возачима се препоручује повећана опрезност, нарочито приликом вожње преко мостова. Ова мера има за циљ обезбеђење сигурности у саобраћају, посебно у условима зимских временских прилика.

Екипама зимског одржавања путева данас је наређено дежурство у другом степену. Ове екипе су од кључног значаја за ефикасну реакцију на промене у временским условима, а њихов ангажман доприноси брзој и ефикасној интервенцији у случају потребе.

Управа за Инвестиције и ЈКП Црница Параћин изражавају захвалност грађанима на сарадњи и разумевању током зимских услова. Ове активности представљају део шире стратегије очувања безбедности и проходности путева током зимских месеци.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *