Градови СрбијеНовости

Покрет солидарности: Хуманитарна акција за Кристијана Голубовића

Фудбалски Савез општине Свилајнац и Мини-Макси Лига Велика Плана, уз подршку локалне заједнице, покрећу хуманитарну акцију за Кристијана Голубовића, младића из Свилајнца који се храбро бори против тешке болести. Ова акција има за циљ прикупљање неопходних средстава за Кристијаново лечење и подршку њему и његовој породици у овим тешким тренуцима.

У складу са овом иницијативом, на улазу у халу где се одржавају утакмице постављене су кутије за прикупљање новчаних донација. Родитељи и деца из спортских клубова могу симболично „платити улазницу“ колико год могу, како би пружили подршку Кристијану. Такође, током финалних утакмица, родитељи из ФК „Раднички“ Свилајнац ће поставити хуманитарни штанд са колачима, кифлицама, лимунадом и другим производима, чији ће сав приход бити директно усмерен ка Кристијановом лечењу.

Овим путем, позивамо све учеснике Мини-Макси Лиге, као и ширу локалну заједницу, да се придруже овој хуманитарној акцији. Свака мала или велика донација доприноси Кристијановој борби, а солидарност и подршка заједнице су од великог значаја у оваквим ситуацијама. Проследите ову поруку у својим групама и помозите нам да заједно пружимо подршку Кристијану и његовој породици у њиховој борби.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *