Градови СрбијеНовости

Дупле филмске посластице: Две пројекције овог петка, 27. Октобра, у Свилајнцу

Драги љубитељи филма, имамо сјајне вести из Центра за културу! Овог петка, 27. октобра, спремили смо две незаборавне биоскопске пројекције које ће вас сигурно одушевити.

Прва пројекција, почиње у 18:00 часова, и намењена је нашим најмлађим посетиоцима и свима који се осећају младалачки. „Детектив Цврле и Златна кошница“ је филм пун авантуре и смеха. Пратите Детектива Цврлета у његовој узбудљивој потрази за Златном кошницом. Очекује вас шарено путовање препуно узбуђења, незаборавних авантура и смеха који ће развеселити целу породицу.

Друга пројекција, с почетком у 20:00 часова, доноси домаћи филм „Хероји Халијарда.“ Ова инспиративна прича приказује храброст и подвиге нашег народа током историјских догађаја. Филм „Хероји Халијарда“ приказује праве јунаке и њихове подвиге, као и изазове с којима су се суочавали. Ово је прилика да се поносимо нашом историјом и осетимо инспирацију изванредних људи.

Улазнице за обе пројекције можете купити по цени од 350 динара на дан пројекције на благајни Центра за културу Свилајнац од 17 часова. Позовите породицу, пријатеље и све љубитеље филма да се придруже и заједно доживе незаборавно филмско искуство.

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *