Градови СрбијеЕко свестЗдрављеНовостиСелоТуризам

КО СУ ДОБИТНИЦИ ПРИЗНАЊА ЗА ДАН ОПШТИНЕ РЕКОВАЦ

На овогодишњем дану општине Рековац додељена су бројна признања као и новчане награде за допринос у различитим областима.
Захвалнице су додељене Рашку Вуловићу из Модрића за посвећеност у раду, савесно и одговорно обављање послова, Марку и Милошу Миловановићу из Сиљевице који су својим залагањем, трудом и радом допринели опстанку на селу.

Новчана награда од 30.000 РСД појединачно додељена је стрелцима противградне заштите на територији општине Рековац за велику одговорност и посвећеност у свом раду, упркос изузетно тешким условима за рад и малим новчаним надокнада.
Новчана награда од 30.000 РСД такође додељена је „Радио Левчу“ за допринос, подршку и промоцију Левча.
Награда од 50.000 РСД додељена је Тијани Мијатовић из Тешића- Ђаку генерације 2021-2022 године Пољопривредно ветеринарске школе у Рековцу.

Дипломе општине Рековац додељене су Општој болници Јагодина за одличну вишегодишњу сарадњу, хуманост и доброчинство, затим Гордани Шљивар из Београда за посвећеност у раду и помоћи грађанима општине Рековац у остваривању права здравствене заштите, одељењу за урбанизам грађевинарство и имовинско-правне инспекцијске послове за изузетност у раду посвећеност и преданост свом послу.


Диплому је такође добио и фудбалски клуб Младост из Тешића за постигнуте резултате и пласман у виши ранг као и Рециклажни центар „Краљ-сировина доо“ из Рековца за допринос у залагању за очување и заштиту животне средине.
Такође награђен је и Гордан Бркић из Рековца за постигнуте резултате и признања у стрељаштву.
Плакете су додељене Министарству за бригу о селу, за велику подршку кроз програме за побољшање услова живота и рада на селу, општини Кнић за изузетну медјуопштинску сарадњу на заједничким пројектима, Др Јелени Ђорђевић из Белушића за постигнуте резултате из области психијатрије и неуропсихологије као и за помоћ грађанима Левча у остваривању права здравствене заштите.
За крај свог излагања председник општине Александра Ђорђевић истакао је да Рековац има изузетно богате ресурсе за развој пољопривреде и туризма и да свакако није далеко од свог циља, да за општину Рековац долазе бољи дани а како би циљеви били што пре остварени потребно је да сви уједињено дамо свој допринос.

Општина Рековац учествовала је у суфинансирању овог програма „Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства“.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *