Градови СрбијеНовости

НИС донира пакетиће за 225 прворођених беба у 2023. години

НИС донира пакетиће за 225 прворођених беба у 2023. години! Компанија НИС донира 225 поклон пакета за прворођене бебе у 2023. години. Ова компанија обрадоваће по 15 прворођених дечака и девојчица у 15 градова Србије који су први рођени у новој години.


Поклон пакете, који садрже артикле домаћих произвођача, а који су неопходни мајкама и бебама по изласку из породилишта, у првим данима 2023. године добиће по 15 прворођених беба у породилиштима у Врању, Зајечару, Лесковцу, Крушевцу, Бору, Ћуприји, Параћину, Књажевцу, Сремској Митровици, Ужицу, Пироту, Лозници, Шапцу, Вршцу и Ваљеву.

Велики допринос овој акцији дали су чланови Клуба волонтера компаније НИС који су донирали пелене за једнократну употребу како би додатно обогатили садржај пакета који је обезбедила компанија, док су се уједно и несебично ангажовали како би поклони за бебе на време били допремљени до одабраних породилишта.

На овај начин НИС активно наставља са реализацијом кампање “Да се нове наде роде”, која је посвећена повећању наталитета, теми од националног значаја. Ова кампања има за циљ очување и унапређење репродуктивног здравља и подршку повећању наталитета.

Да је компанија НИС, у години иза нас, у потпуности посвећена овој теми говори чињеница да је само у оквиру друштвено одговорног програма “Заједници заједно” донирала 118,5 милиона динара за набавку савремене медицинске опреме за 20 здравствених установа на свим нивоима здравствене заштите које се баве репродуктивним здрављем, као и за суфинансирање трошкова паровима који су у процесу вантелесне оплодње у 13 партнерских градова и општина у Србији.

Поред тога, компанија је пружила подршку породилиштима у мање развијеним општинама на југу и истоку Србије, тако што је за осам породилишта обезбедила средства за набавку неопходне медицинске опреме путем својих филантропских активности.

Тако је током предходне године, компанија НИС путем различитих програма, подржала укупно 40 здравствених установа у више од 30 градова и општина у нашој земљи и тиме допринела да нам се у овој, 2023. години роди што више нових нада.

PHOTO: SCREENSHOT/BIZLIFE

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *