Градови СрбијеНовостиПољопривреда

Пољопривредници општине Деспотовац посетили 91. Међународни сајам пољопривреде у Новом Саду

У суботу, 18. маја, око 200 чланова пољопривредних друштава и удружења пензионера из општине Деспотовац посетило је 91. Међународни сајам пољопривреде у Новом Саду. Ово значајно окупљање љубитеља пољопривреде организовано је захваљујући иницијативи и подршци општине Деспотовац, која је обезбедила превоз и улазнице за све учеснике.

Посета сајму омогућила је пољопривредницима из Деспотовца да се упознају са најновијим достигнућима у пољопривреди, укључујући напредне технике узгоја, модерну механизацију и иновативне производе који могу унапредити њихове производне процесе. Поред тога, учесници су имали прилику да размене искуства са стручњацима из области пољопривреде и стекну нова знања која ће допринети побољшању њихових активности.

Општина Деспотовац препознаје важност континуираног образовања и информисања својих пољопривредника. Организација ове посете представља део шире стратегије подршке и развоја локалне пољопривреде, чиме се доприноси унапређењу животног стандарда и економског раста у општини.

Пољопривредни сајам у Новом Саду, један од најзначајнијих догађаја ове врсте у региону, пружио је учесницима из Деспотовца јединствену прилику да се повежу са колегама, истраже нове могућности и инспиришу се за даљи рад.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *