Градови СрбијеНовости

Пољопривредно-ветеринарска школа Свилајнац организује новогодишњи квиз знања

Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика у Свилајнцу припрема се за узбудљив догађај – Новогодишњи квиз знања који ће се одржати у четвртак, 21. децембра 2023. године. Квиз ће се одржати у школском амфитеатру, а сви заинтересовани ученици могу се пријавити формирањем четворочланих екипа.

Организатори квиза, васпитачица Бојана Павловић и васпитач Јован Ђорђевић, позивају све заинтересоване ученике да се пријаве и покажу своје знање у различитим областима. Пријаве су отворене, а рок за формирање екипа је до 18. децембра.

„Новогодишњи квиз знања је сјајна прилика за ученике да се окупе, покажу своје знање и проведу забаван дан заједно. Очекујемо узбудљиво такмичење и радујемо се што ћемо видети колико су наши ученици креативни и информисани у различитим областима“, изјавила је васпитачица Бојана Павловић.

Ова иницијатива има за циљ промовисање знања, тимског рада и забаве међу ученицима Пољопривредно-ветеринарске школе. Очекује се да ће учесници показати своје разнолико знање и такмичарски дух, стварајући притом пријатељску атмосферу.

Сви заинтересовани могу добити додатне информације и пријавити своје екипе код васпитачице Бојане Павловић и васпитача Јована Ђорђевића. Организатори позивају све ученике да се придруже и допринесу успеху овог новогодишњег квиза знања.

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *