Градови СрбијеНовостиСело

У току су радови на санацији просторија удружења „Вредне Језерке“ у селу Језеру, општина Деспотовац

У селу Језеру, општина Деспотовац, тренутно су у току значајни радови на санацији просторија удружења „Вредне Језерке“. Ова иницијатива је започела након посете председника општине Деспотовац, др. Златка Марјановића, селу Језеру пре две недеље.

Током те посете, др. Марјановић је одржао конструктиван дијалог са члановима удружења „Вредне Језерке“ и локалним мештанима како би се боље разумеле потребе и изазови са којима се удружење суочава. Кроз ову сарадњу и комуникацију, закључено је да је неопходно што пре предузети санационе мере на просторијама овог удружења.

Радови на санацији су почели убрзо након доношења одлуке, а очекује се да ће бити успешно завршени у најкраћем могућем року. Када се радови окончају, просторије удружења „Вредне Језерке“ биће доведене у потпуно функционално стање.

Ова иницијатива представља конкретан корак општине Деспотовац у унапређењу услова рада и живота удружења и организација у селима. Омогућавањем бољих услова за рад овог удружења, доприноси се побољшању квалитета живота мештана Језера, чиме се постиже и шири циљ унапређења локалних заједница.

Овај текст је подржан од стране Општине Деспотовац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *