Градови СрбијеНовости

Успех ученика из Рековца у стоном тенису

Ученици и наставници Основне школе „Светозар Марковић“ из Рековца могу са поносом прославити своје недавне успехе у стоном тенису. Ова школа, која је већ освојила титулу првака општине и округа, сада се спрема за републичко такмичење, које ће се одржати у мају 2024. године у Новом Саду.

Наставници физичког васпитања, Иван Рашић и Душан Чардић, заједно са талентованим ученицама – Недом Милојевић, Ивоном Рашић и Ањом Симић, постигли су запажене резултате који их чине поносним представницима своје школе и општине.

Неда Милојевић је освојила двоструку круну, како у појединачној конкуренцији (сингл), тако и у екипном такмичењу.

Успех ових ученика и њихових наставника у стоном тенису свакако је инспирација и мотивација за целу школу. Основна школа „Светозар Марковић“ из Рековца наставља да подржава таленте и спортски дух својих ученика, а резултати које постижу су светла тачка у њиховој спортској историји.

Честитамо Неди Милојевић, Ивони Рашић, Ањи Симић и њиховим наставницима на овим изванредним достигнућима. Сви заједно, као екипа, пружају наду да ће се њихов успех наставити и на републичком такмичењу у Новом Саду.

Неда Милојевић је освојила двоструку круну, како у појединачној конкуренцији (сингл), тако и у екипном такмичењу.

Овај текст подржава Општина Рековац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *