Градови СрбијеНовости

Општинско веће Параћина донело важна Решења о спортским програмима за 2024. годину

Општинско веће Општине Параћин одржало је своју 12. седницу на којој су донета важна Решења о одобравању годишњих програма спортских организација за 2024. годину. Ова одлука обухвата широк спектар спортских клубова и удружења који делују на територији општине Параћин и чији програми задовољавају потребе и интересе грађана у области спорта.

На седници је након обимне расправе и образложења донето Решење о одобравању годишњих програма спортских организација као и одређивању висине прихода за реализацију одобрених годишњих програма. Међу спортским организацијама које су обухваћене овим програмом налазе се Спортски савез општине Параћин, Општински фудбалски савез Параћин, Савез за школски спорт општине Параћин, као и бројни други клубови и удружења који доприносе развоју спортске сцене у локалној заједници.

Овом одлуком се обезбеђује подршка за различите спортске активности, такмичења и програми који омогућавају широком спектру грађана да се баве спортом и рекреацијом. Општина Параћин наставља да подржава разноврсне спортске организације и иницијативе, те се очекује да ће ова подршка допринети даљем развоју спортске културе и промоцији здравог начина живота у локалној заједници.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *