Градови СрбијеНовости

Александар Јовановић, председник ФК Јединство о пролећној сезони

Са почетком пролећног дела фудбалске сезоне, припреме у ФК Јединство из Параћина су у пуном јеку, истиче Александар Јовановић, председник овог клуб. Узимајући у обзир обимне припреме свих категорија фудбалера, активности у клубу готово да и не престају.

Када је реч о трансферима и појачањима, председник параћинског српсколигаша наглашава да се клуб може похвалити добром инфраструктуром. Захваљујући подршци општине, створени су оптимални услови за рад и тренирање, што омогућава клубу да привуче квалитетне играче и оствари успех на терену.

За све љубитеље фудбала и навијаче Јединства, сутрашња утакмица против екипе „Трајал“ из Крушевца на градском стадиону у Параћину пружа одличну прилику да подрже свој омиљени тим. Утакмица је заказана за 15 сати и представља сјајан повод за окупљање навијача и уживање у фудбалском спектаклу.

ФК Јединство, као најстарији фудбалски тим у Параћину, изазива понос међу локалном заједницом, а председник Александар Јовановић изражава оптимизам и веру у успех клуба у пролећној сезони. Уз подршку навијача и ангажман свих чланова клуба, ФК Јединство наставља да се бори за високе циљеве на терену.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *