Градови СрбијеНовости

Анђелија Савић из Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац“ освојила друго место на Школском првенству централне Србије у џудоу

Ученица Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац“, Анђелија Савић 2/4, недавно је постигла изузетан спортски успех на Школском првенству централне Србије у џудоу, које је одржано 17. априла 2024. године у Алексинцу. Анђелија је остварила импресиван резултат освојивши друго место у категорији 70+ килограма.

Њен успех на регионалном такмичењу омогућио јој је стицање права учешћа на Републичком првенству Србије у џудоу, које ће се одржати у Новом Саду. Овим изванредним резултатом Анђелија је показала своју преданост, талент и упорност у спорту, чиме је постала инспирација за све у школи са домом.

Ученица Анђелија Савић истакла се својим спортским умећем и постигла значајан успех, чиме је увеличала име своје школе и допринела афирмацији спортских активности у оквиру образовног система. Сви у школи са домом „Свилајнац“ с поносом прате њен успех и с нестрпљењем ишчекују њено даље такмичење на националном нивоу. Желимо Анђелији пуно успеха на предстојећем Републичком првенству и верујемо да ће својим талентом и упорношћу постићи изванредне резултате.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *