Градови СрбијеНовостиСело

Асфалтирање пута у Црквенцу део ширег планирања Општине Свилајнац

Општина Свилајнац је у пуном замаху с реализацијом инфраструктурних пројеката, а једно од тренутно активних градилишта је асфалтирање пута у Црквенцу. Овај корак долази након завршених радова на водоводу, канализацији и јавној расвети. Општинско руководство обишло је градилиште како би се уверило у напредак радова.

Асфалтирање улице у Црквенцу:
Радови обухватају асфалтирање улице дужине око 370 метара, пружајући локалном становништву побољшану повезаност и квалитет путне инфраструктуре. Ова интервенција се уклапа у шире планове унапређења општинских путева.

Мултисекторски приступ:
Председник општине Свилајнац, Предраг Милановић, изјавио је да је Црквенац део пројекта изградње канализационе мреже, чиме се подиже квалитет живота у овом делу општине. Истакао је да је локација пролазила кроз фазу инфраструктурних унапређења, укључујући водовод, канализацију, расвету, а сада и реконструкцију пута.

Десет активних градилишта:
Општина Свилајнац тренутно има десет активних градилишта широм своје територије. Ова амбициозна иницијатива сведочи о посвећености локалне самоуправе унапређењу животних услова грађана. Председник Милановић нагласио је да ће се радови наставити докле год временски услови то дозвољавају.

Пројекти за будућност:
Овај подухват у Црквенцу представља само један део опсежног плана развоја општине Свилајнац. Милановић је најавио даље пројекте, укључујући изградњу канализационе мреже, што ће додатно унапредити инфраструктурне стандарде у региону.

Асфалтирање пута у Црквенцу представља конкретну реализацију планских циљева Општине Свилајнац у области инфраструктурног развоја. Ова иницијатива не само да побољшава локалну повезаност већ и пружа становницима боље услове за свакодневни живот. Општина наставља с енергичним приступом унапређењу своје инфраструктуре како би створила одрживу и просперитетну заједницу.

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *