Градови СрбијеНовости

Асфалтирање Радничке улице у Свилајнцу – Посебан значај за локалну заједницу

У склопу континуираних инфраструктурних унапређења, Општина Свилајнац с поносом обавештава суграђане о завршетку радова на асфалтирању Радничке улице, дужине око 170 метара. Председник општине Свилајнац, господин Предраг Милановић, лично је обишао радове како би се уверио у њихов завршетак.

„Послужило нас је време да завршимо све планиране улице и радове. Још ова улица је остала и данас је завршавамо. Радничка улица налази се поред вртића и зато нам је веома значајна“, изјавио је Милановић.

Асфалтирање Радничке улице део је шире стратегије унапређења инфраструктуре у циљу побољшања квалитета живота свих грађана Свилајнца. Овај пројекат доприноси безбедности саобраћаја, удобности грађана и естетском изгледу самог града.

Уједно, председник Милановић је искористио прилику да позове све грађане на свечано отварање Криве чаршије и Новогодишњег базара, које ће се одржати у четвртак, 28. децембра, с почетком у 11:30 часова. Очекује се да ће овај догађај додатно оплеменити празничну атмосферу у Свилајнцу.

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *