Градови СрбијеНовости

Ауто- мото савез Србије упозорава возаче: Због радова обустављен саобраћај на деоници Брестовачка Бања – Брестовац

Од данас у периоду од 9 до 11 часова због извођења радова биће обустављен саобраћај на деоници Брестовачка Бања – Брестовац, на делу испред скретања за насеље Бањско поље.

PHOTO: SCREENSHOT

Алтернативни путни правци су Брестовачка Бања – Злот и локални пут Злот – Бор.

До 11. новембра изводиће се радови на појачаном одржавању леве коловозне траке на деоници петља Ражањ – петља Алексиначки Рудници, у смеру Ниш – Београд.

У зони радова саобраћај се преусмерава у супротну траку на двострано одвијање у смеру Београд – Ниш у дужини од 11 километара.

До 1. децембра изводиће се радови на рехабилитацији надвожњака на петљи Лапово, а за саобраћај ће бити затворене возна и зауставна трака у оба смера, као и укључење из Лапова за Ниш.

Продужава се до 7. новембра измена режима саобраћаја на делу ауто пута Е-75, на деоници петља Грделица – петља Предејане, код места Палојце, у смеру Прешево – Ниш.

Радови на изради дилатација на мостовима преко Јужне Мораве изводе се у возној и зауставној траци, а саобраћај се одвија претицајном саобраћајном траком у дужини од 3 километра. Продужавају се до 31. децембра радови на поправци два моста преко Црнајке на деоници Милошева Кула – Заграђе. Током трајања радова саобраћај се одвија девијацијом.

На граничним прелазима путничка возила чекају само на Батровцима и то 45 минута приликом изласка из земље.

На теретним терминалима чека се дуже, па тако на прелази Шид теретна возила чекају шест сати, на Келебији и Батровцима четири, а на прелазу Бачка Паланка сат времена, све приликом изласка из земље.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *