Градови СрбијеНовости

Центар за културу „Свети Стефан, деспот српски“ Деспотовац на путу ка Прњавору

У четвртак, 28. марта, театар „Ресава“, који делује под окриљем Центра за културу „Свети Стефан, деспот српски“ из Деспотовца, имати ће част да гостује на 3. Позоришном фестивалу – Дани позоришта у Прњавору.

Овај догађај представља изузетну прилику за промоцију уметничког стваралаштва из Деспотовца, а представа која ће бити изведена носи назив „Ружење народа“. Гостовање театра „Ресава“ на овако значајном фестивалу доприноси ширењу културних веза између Деспотовца и других градова, те промовише уметничку сцену овог краја.

Очекује се да ће представа „Ружење народа“ одушевити публику својом аутентичном интерпретацијом и квалитетном изведбом. Чланови театра „Ресава“ спремно су прихватили изазов и са нестрпљењем очекују сусрет са публиком у Прњавору.

Овим гостовањем, Центар за културу „Свети Стефан, деспот српски“ наставља да афирмише уметност и културу Деспотовца како у локалној заједници, тако и шире. Ово је још један корак ка остварењу циља да се уметност приближи што већем броју људи и да се развија културна сцена овог региона.

Позивамо све љубитеље позоришта и уметности да подрже театар „Ресава“ и присуствују овом изузетном догађају на 3. Позоришном фестивалу – Дани позоришта у Прњавору.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *