Градови СрбијеНовости

Центар за културу Свилајнац: Јубиларно 50. извођење представе „Било једном на Бријунима“

Драги љубитељи позоришта,

Са великим задовољством вас обавештавамо да сезону затварамо јубиларним 50. извођењем представе „Било једном на Бријунима“. Ова представа, која је прошле године премијерно изведена у Центру за културу Свилајнац, освојила је срца публике и постала једна од најгледанијих у нашој продукцији.

Јубиларно 50. извођење ће се одржати у понедељак, 10. јуна 2024. године у 20 часова у Центру за културу Свилајнац. Карте, по цени од 400 динара, су већ у продаји и можете их купити на благајни Центра за културу од 13 до 20 часова. Пожурите, јер очекујемо велико интересовање и распродају улазница!

Позивамо све љубитеље позоришта и наше верне гледаоце да дођу и заједно са нама обележе овај значајан јубилеј. Ваше присуство ће нам бити велика част и подршка глумачкој екипи која је уложила много труда и емоција у ову представу. Не пропустите прилику да будете део овог посебног догађаја и уживате у изванредној позоришној уметности.

Хвала вам што сте са нама током целе сезоне и што подржавате културни живот нашег града. Дођите да заједно прославимо јубиларно извођење и затварање успешне позоришне сезоне.

Срдачно вас очекујемо,

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *