Градови СрбијеНовости

Центар за културу Свилајнац: Пролећна сезона почела смехом и уметношћу

У понедељак, 29. јануара, Центар за културу Свилајнац је отворио своја врата уметности приказивањем представе „Нека буде – док је мушко“. Ова изузетна представа, у извођењу талентованих уметника Сандре Бугарски и Владана Савића, не само да је насмејала публику до суза, већ је и означила почетак пролећне сезоне у Дому културе.

Представа је одушевила присутне својом динамичном и духовитом изведбом, пружајући незабораван доживљај онима који су имали привилегију да је прате. Сандра Бугарски и Владан Савић, својим изузетним глумачким умећем, створили су атмосферу смеха и забаве која је одјекивала двораном Центра за културу.

Овај културни догађај означио је почетак пролећне сезоне у Дому културе Свилајнац, обећавајући публици низ изузетних и разноврсних уметничких догађаја у наредним месецима. Центар за културу Свилајнац, као централно место културних дешавања у овом граду, наставља да пружа висококвалитетне уметничке перформансе и активности за своју заједницу.

Очекује се да ће и наредни догађаји у оквиру пролећне сезоне у Центру за културу Свилајнац привући велики број посетилаца, пружајући им прилику да уживају у уметности и култури на јединствен начин.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *