Градови СрбијеЗдрављеНовости

„Деспотовчани изабрали најбоље радове на конкурсу „Крв живот значи“

Деспотовчани су поносно изабрали најбоље радове на конкурсу „Крв живот значи“. Одељење 6/1 ОШ „Деспот Стефан Високи“ у Деспотовцу је креирало најбољи постер, који ће бити послат на конкурс Црвеног крста Србије „Крв живот значи“.

У категорији кратких порука, Наталија Милојковић, ученица ОШ „Стеван Синђелић“ у Великом Поповићу, послала је најбољу поруку. За најбољи литерарни рад у категорији ученика од петог до осмог разреда изабрана је Анита Миладиновић, ђак исте школе. У истој категорији, за ученике од првог до четвртог разреда, најбољи литерарни рад написала је Јана Несторовић, ученица ОШ „Ђура Јакшић“ у Плажану.

Ликовни радови такође су изазвали дивљење. Ирина Љубисављевић, ученица ОШ „Стеван Синђелић“ у Великом Поповићу, створила је најбољи ликовни рад у категорији ученика од петог до осмог разреда. У млађој категорији, победнички рад израдила је Јана Несторовић, ученица исте школе.

Победнички цртеж у категорији предшколаца створила је Ана Алексић из ПУ „Рада Миљковић“ у Деспотовцу.

Сви ови радови ће бити послати Црвеном крсту Србије, где ће се надметати на републичком нивоу. Ова иницијатива Црвеног крста Деспотовац охрабрује креативност и ангажовање локалне заједнице у хуманитарним акцијама.

Фото: ЦК Деспотовац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *