Домаћи производиНовостиСелоТуризам

Дружење и традиција на Михољским сусретима села у Смиловцу код РажњаУ суботу, 29. септембра 2023. године, у Смиловцу, код Ражња биће одржани Михољски сусрети села. Ова манифестација организована је у част села и његове богате традиције, а покровитељство је пружило Министарство Републике Србије за бригу о селу, као и Општина Ражањ.

Сусрети ће започели свечаним отварањем у 10:00 часова и донети многобројне забавне активности, као што су турнир у малом фудбалу, одбојци и надвлачењу конопца.

Организовано је појединачно првенство у шаху. Узбудљиви дуели одиграће се у просторијама ОШ „Вук Караџић“ у Смиловцу.

Сусрети ће такође пружити могућност да сви уживају у традиционалним јелима и јелима из котлића, као и осталим аутентичним специјалитетима.

У оквиру програма сви посетиоци моћи ће да виде такмичарску изложбу рукотворина.

За крај, биће одржан округли сто на тему „Месна самоуправа, улога и задаци“ у просторијама ОШ „Вук Караџић“ у Смиловцу. Ова дискусија биће прилика за размењивање идеја о будућим плановима и улози месних самоуправа.

Михољске свечаности ће бити домаћин и организатор културно-уметничког програма, квиза знања и проглашења најбољих радова по конкурсу на тему „Моје село“ у Дому културе.

ОРГАНИЗАТОРИ ПОЗИВАЈУ СВЕ ЗАИНТЕРЕСОВАНЕ ДА ДОЂУ У СМИЛОВАЦ, БУДУ ДЕО ОВЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ и уживају у програму који спаја традицију и модерно доба.

Овај текст је подржан од стране Општине Ражањ

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *