Градови СрбијеЗдрављеНовости

Хуманитарна фондација БУДИ ХУМАН – Александар Шапић: Апел за Давида Пантића (2011)

Хуманитарна фондација БУДИ ХУМАН – Александар Шапић позива све хумане људе да се придруже у прикупљању новчаних средстава за Давида Пантића, дечака који се бори са тешким здравственим изазовима.

Давид је прво дете из уредне трудноће, али је суочен са компликованом респираторном инфекцијом већ у трећем месецу трудноће, што је резултирало дијагнозом конгениталне малформације мозга – хипоплазије корпуса калозума. Осим тога, Давид је дијагностикован са мешовитим поремећајем развоја, заостатком у развоју, симетричном парализом удова, акутним запаљењем ждрела и јувенилном идиопатском сколиозом.

Овај храбри дечак се редовно контролише и лечи у различитим медицинским установама, али му је сада потребна хитна операција кичме у иностранству због неуромускуларне сколиозе која му угрожава живот. Финансијска ситуација Давидове породице није у могућности да покрије све трошкове лечења, због чега се апелује на доброчинитеље да помогну колико могу.

Средства прикупљена за Давида биће искоришћена за операцију кичме, трошкове лечења у иностранству, бањско лечење, физикалне терапије, логопедске третмане, лекове и суплементе, трошкове превода медицинске документације, путне трошкове и трошкове смештаја током лечења.

Сви који желе да допринесу овом важном циљу могу то учинити путем донација на рачун Фондације БУДИ ХУМАН – Александар Шапић, са назнаком „За Давида Пантића“. Више информација о начинима донирања и детаљима о Давидовој борби можете пронаћи на званичној интернет страници фондације. https://www.budihuman.rs/sr-cyrl/korisnik/1496/david-pantic?fbclid=IwAR2gI9dFNHHJe9vQC2kCA2pvamCbRXrT87u0qD5aU6gUuo7HZCCMZiX8e14

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *