Градови СрбијеНовости

Иза кулиса: Узбудљива представа на Фестивалу аматерских глумачких остварења

У среду, 28. фебруара 2024. године, у Центру за културу „Свети Стефан, деспот српски“ у Деспотовцу, одржаће се извођење представе „Иза кулиса“. Ова представа, трећа на репертоару „Фестивала аматерских глумачких остварења“, доноси интригантну причу коју ће извести позориште „Креативни хаос“ из Смедерева.

По тексту Мајкла Фрејна, а у режији Невене Ракочевић Павловић, „Иза кулиса“ представља причу о позоришној трупи вече уочи премијере, током саме премијере и касније на турнеји. Група људи везана доживотном љубављу према театру, али и међусобном повезаношћу, принуђена је да изведе драму на сцени, док се права драма одиграва управо иза кулиса.

Ово извођење обележава вече пуно узбуђења, емоција и непредвидивих обрта, доносећи гледаоцима увид у суштински живот и динамику позоришног света. С обзиром на интригантну радњу и квалитет извођења, представа „Иза кулиса“ обећава да ће гледаоце оставити без даха.

Позивамо све љубитеље позоришта и уметности да присуствују овом догађају и уживају у јединственом доживљају који пружа свет сценске уметности.

Улаз је слободан, а представа почиње у 20:00 часова

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *