Градови СрбијеНовостиСело

ИЗГРАДЊА ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У СЕЛИМА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ СВИЛАЈНАЦ – Бобово у наредна два месеца добија нов систем водоснабдевања

У селу Бобову тренутно се изводе радови на великим инфраструктурним пројектима. Према речима извођача радова, радови на наставку изградње водоводне мреже , биће завршени у наредна два месеца, а у току је и реконструкција дома културе, које општина Свилајнац спороводи уз подршку Европске уније.

Поменуте радове јуче је обишао и председник општине Свилајнац Предраг Милановић.

Реконструкција дома културе ради се детаљно и темељно, уз велику новчану подршку Европске уније са којом смо партнери на овом пројекту. Када се радови заврше сигуран сам да ће ово бити један од најлепших домова културе у општини у коме ће се изводити различити културни садржаји. У Бобову смо већ реконструисали амбуланту, школу, помогли цркву и почели највећи инфраструктурни пројекат, а то је изградња водоводне мреће, који сад настављамо. У току је изградња још 4,5км вододне мреже, након тога остаје још десетак километара мреже како бисмо покрили Бобово. Ово је веома скуп пројекат у који смо уложили и уложићемо велика средства, али је важан како би сваки мештанин имао право на коришћене исправне пијаће воде. Наредни велики пројекат је изградња канализационе мреже“ – рекао је Милановић и истакао да се добром сарадњом општине и месне заједнице могу радити велики пројекти који ће служити мештанима наредних деценија.

Фото фејсбук принтскрин

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајанац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *