Градови СрбијеЕко свестНовости

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ГРАЂАНЕ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ МЕРА ЕНЕРГЕТСКЕ САНАЦИЈЕ ПОРОДИЧНИХ КУЋА И СТAНОВА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ РЕКОВАЦ

Мере за које се може конкурисати:

1. Замена спољних прозора и врата и других транспарентних елемената термичког омотача са одговарајућим термичким својствима према негрејаним просторијама, ЗА ПОРОДИЧНЕ КУЋЕ И СТАНОВE

2. Набавка и инсталација котлова на природни гас, грејача простора или замена постојећег грејача простора ( котао или пећ) ефикаснијим, за ПОРОДИЧНЕ КУЋЕ И СТАНОВЕ.

3. Набавка и инсталација котлова на биомасу (дрвни пелет,брикет,сечка), грејачa простора, или замена постојећег грејача простора (котао или пећ) ефикаснијим, ЗА ПОРОДИЧНЕ КУЋЕ И СТАНОВЕ.

4. Замена постојеће или уградња нове цевне мреже, грејних тела-радијатора и пратећег прибора ЗА ПОРОДИЧНЕ КУЋЕ И СТАНОВЕ

Право учешћа на овом позиву имају сви заинтересовани грађани који испуњавају законом утврђене услове за обављање делатности и који испуњавају услове дефинисане Правилником о спровођењу мера енергетске транзиције и овим Јавним позивом.

Рок за подношење пријава је до 09.08.2022. године, а пријаве се достављају лично на писарници Општинске Управе Рековац или препоручено поштом на адресу Општинe Рековац.

Општина Рековац

Комисија за реализацију мера енергетске ефикасности

Ул. Светозара Марковића број 2

35260 Рековац

Општина Рековац учествовала је у суфинансирању овог програма „Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства“.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *