Градови СрбијеЕко свестНовости

Јавни позив општине Свилајнац: Бесповратна средства за куповину новог бицикла

Општинска управа општине Свилајнац објавила је јавни позив за доделу бесповратних средстава за куповину новог бицикла као еколошки прихватљивог транспортног средства у 2024. години на територији општине Свилајнац.

Овај јавни позив има за циљ подршку еколошки одрживим видовима транспорта и подстицање грађана на коришћење бицикла као алтернативног средства превоза. За реализацију овог јавног позива, опредељена су средства у буџету Општине Свилајнац за 2024. годину у укупном износу од 800.000 динара. Бесповратна средства по овом позиву износе 8.000 динара по једном члану домаћинства са територије општине Свилајнац.

Право на подношење пријаве на јавни позив има физичко лице – један члан домаћинства са територије општине Свилајнац. Бицикл за који се додељују бесповратна средства мора бити произведен и купљен на територији Републике Србије.

Сви заинтересовани могу пронаћи више информација и детаље о пријави на овај јавни позив на званичном сајту општине Свилајнац.

Ово је одлична прилика за грађане Свилајнца да добију подршку за набавку бицикла и допринесу заштити животне средине, као и унапређењу свог здравља и квалитета живота.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *