Градови СрбијеНовости

Јубиларно 15. издање Беле покладе окупило хиљаду Свилајнчана

Јуче је у Свилајнцу одржана јубиларна 15. Беле покладе, омиљена градска манифестација која је окупила око хиљаду Свилајнчана и њихове госте из других градова. Традиционални маскенбал понудио је незабораван доживљај пун креативности и забаве.

Покладна поворка, након шетње главном градском улицом, окупила се на Тргу Стевана Синђелића уз традиционално послужење. На тргу је одржан богат програм који је укључивао наступе мажореткиња, бубњара и уличних забављача. Велико одушевљење присутних изазвала је и музичка звезда Ивана Петерс, која је својим наступом обрадовала најмлађе посетиоце.

Манифестација Беле покладе има посебно место у срцима Свилајнчана, будући да се већ 15 година уназад одржава са великим успехом и радошћу. Организатори су изразили захвалност свим посетиоцима који су подржали ову традиционалну манифестацију, која је постала једна од најомиљенијих у граду.

Беле Покладе су пример заједничког весеља и креативности који чине да Свилајнац буде препознатљив по својој позитивној енергији и духу заједништва. Ова манифестација је још један доказ да традиција и добра забава могу спојити људе и учинити град лепшим и веселијим местом за живот.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *