Градови СрбијеНовости

Каратисти из Јагодине екипни прваци Србије

У оквиру другог турнира Премијер лиге карате до конфедерације Србије, која је јуче одржана у Зрењанину, екипа из Јагодине победила је „Спартак Епни“ из Суботице са 2 према 1.

Надметало се 11 екипа – „Јагодина”, “Спартак Енпи” из Суботице, “Астра” из Београда, “Црвена Звезда” из Београда, “Танден” из Сурдулице, “Прва Петолетка” из Трстеника, “Шотокан 021” из Новог Сада, “Јуко Банат” из Зрењанина, “Младост” из Оџака, “Топличанин“ из Прокупља и „Крушевац“.

Слика може припадати 5 особа, људи стоје, у затвореном и текст

– После првог турнира одржаног недавно у Јагодини, на табели су водили “Јагодина” и “Спартак Енпи”, па је било извесно да ће њихов међусобни меч одлучити победника. То се и десило у последњем колу, у коме смо победили са 2 према 1 и тако, без пораза, постали екипни прваци Србије у мушкој конкуренцији. Друго место је припало екипи “Спартак Енпи”, а треће екипи “Прва петолетка” из Трстеника. Сви мечеви су били изузетно квалитетни, коректни и одрађени у спортском духу. Преовлађивао је најпре дух пријатељства, па тек онда ривалство – изјавио је тренер јагодинских каратиста Драган Глигоријевић.

Слика може припадати 8 особа, људи стоје и у затвореном

За екипу Јагодине наступали су капитен Љубомир Kрстић, Стефан Нешић, Предраг Трифуновић, Иван Ивановић, Стефан Јовановић,Марко Милановић, Горан Петровић, Богдан Милорадовић.

Фото: Printscreen Facebook

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *