Градови СрбијеНовостиСело

КУД „Димитрије Катић“ Црквенац приређује спектакуларни новогодишњи концерт са лутријом

У живописном месту Црквенац, КУД „Димитрије Катић“ приређује незабораван дочек Нове године кроз свој традиционални новогодишњи концерт. Овај спектакл одржаће се 12. јануара 2024. године у 19 сати у свечаној сали Основне школе у Црквенцу.

Уз музику, игру и песму, КУД „Димитрије Катић“ обећава публици уживање у јединственом концертном програму. Посебни гости вечери су чланови КУД „Стеван Синђелић Војска“, који ће допринети разноликости и богатству културног израза.

Након концерта, публика има прилику учествовати у богатој лутрији. Организатори напомињу да свака улазница представља већу шансу за освајање вредних награда. Улазнице се могу набавити по цени од 200 динара, обезбеђујући не само уживање у културном програму већ и прилику за добитак сјајних награда.

Овај догађај има за циљ окупљање локалне заједнице у духу празничног заједништва. КУД „Димитрије Катић“ позива све љубитеље културе и традиције да се придруже овом посебном тренутку и заједно прославе почетак нове године.

Понесите добро расположење, подржите локалну културну сцену и уживајте у спектаклу који обећава незаборавно искуство за све присутне.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *