Градови СрбијеНовости

Матурска журка на спортским теренима Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац“

Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ свечано је обележила завршетак школовања својих матураната у четвртак, 30. маја 2024. године, на спортским теренима школе. Ова матурска журка, одржана у вечерњим часовима, била је прилика за ученике да се опросте од школских дана и прославе своје успехе и пријатељства.

Вечерњи програм је започео уз музику трубача и ди-џеја, који су створили веселу и позитивну атмосферу. Разредне старешине, групни васпитачи и ученици уживали су у заједничком дружењу, игрању и певању, што је ову ноћ учинило посебном и незаборавном.

Овај догађај је био више од обичне забаве. Био је то тренутак када су матуранти могли да се присете свих лепих тренутака проведених у школи, али и да са поносом прославе своје успехе. Матурска журка је била прилика да се обележе сви значајни тренуци, труд и рад који су уложили током школовања, као и да се захвале професорима и васпитачима на подршци и вођењу.

Уз плес, смех и радост, матуранти су се опростили од једног значајног поглавља у свом животу, спремни за нове изазове и успехе који их очекују. Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ поносна је на своје ученике и жели им пуно среће у будућим подухватима.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *