Градови СрбијеНовостиТуризам

Научна оаза У Свилајнцу: Природњачки центар добитник престижног признања „Туристички цвет“ за 2023. годину

Природњачки центар у Свилајнцу поносно је примио престижно признање „Туристички цвет“ за 2023. годину, које је доделила Туристичка организација Србије. Ово признање истиче допринос центра унапређењу туристичке понуде и промоцији туризма.

Туристички цвет је престижна награда која се додељује најбољима и најзаслужнијима за значајно подизање квалитета туристичких услуга, као и за допринос развоју, унапређењу и промоцији српског туризма. Ове године, за награде у седам категорија борило се чак 105 пријављених кандидата.

Директорка Природњачког центра, Сара Стевановић, изразила је задовољство што је центар добио ово престижно признање. Она истиче да је награда не само признање за постигнуте резултате већ и обавеза да се истраје на путу развоја научног туризма кроз модернизацију и иновације.

Природњачки центар у Свилајнцу постао је препознатљива дестинација која привлачи посетиоце својим богатством научних и едукативних садржаја. Ова награда додатно потврђује преданост центра развоју туризма на локалном нивоу и допринос промоцији Србије као атрактивне туристичке дестинације.

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *