Градови СрбијеНовостиСело

Обећано – Испуњено: Обнова Дома културе у Језеру

У складу с преданим радом и брзим реаговањем председника Привременог органа општине Деспотовац, др Златка Марјановића, обећање дато мештанима Језера је брзо претворено у стварност. Само десет дана након што су се мештани обратили председнику с проблемом дотрајалости столарије у Дому културе, стигло је испуњење.

Дотрајалост столарије у Дому културе у Језеру, која није мењана годинама, представљала је значајан проблем за локалну заједницу. Мештани су се суочавали с проблемима попут губитка топлоте, неефикасне заштите од временских услова и других неугодности током културних догађаја и окупљања.

Међутим, након што су грађани упутили своје примедбе председнику, решење није дуго изостало. Др Златко Марјановић, препознајући хитност проблема, обећао је промптну акцију и брзу замену столарије. Овај приступ наишао је на одобравање локалне заједнице, а реализација је потврдила посвећеност председника општине Деспотовац решавању конкретних проблема својих суграђана.

Фотографије пре и након реновирања Дому културе у Језеру јасно показују значајне промене. Нови прозори и врата сада не само да пружају естетску преобразбу зграде већ и обезбеђују боље услове за све кориснике овог културног центра. Грађани изражавају задовољство резултатима и захвалност што су њихове примедбе брзо чуле и размотрене.

Овај пример ефикасног деловања општинских власти потврђује важност слушања и одговарања на потребе локалне заједнице. Општина Деспотовац наставља да показује ангажман у пружању бољег живота за своје грађане, а замена столарије у Дому културе у Језеру само је један од корака ка остварењу тог циља.

Овај текст је подржан од стране Општине Деспотовац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *