Градови СрбијеНовостиСело

Одржан збор грађана у Суботици: Директан дијалог за даљи развој села

У пуној сали дома културе у Суботици одржан је збор мештана, пружајући грађанима прилику да директно комуницају с општинским руководством. Циљ овог сусрета био је разговор о потребама, проблемима и идејама, с фокусом на решавање тренутних изазова и планирање будућег развоја села.

Председник општине Свилајнац, Предраг Милановић, присуствовао је збору грађана, саслушавајући њихова питања, решавајући проблеме и представљајући велике пројекте реализоване у протеклим годинама. Говорећи о постигнућима, Милановић је нагласио напоре у регулацији реке Ресаве, изградњи мостова, проширењу водоводне мреже, и канализацији на подручју Суботице и околних села.

Један од значајних пројеката је и изградња 125 километара канализационе мреже, с посебним нагласком на Суботицу, Седларе, Тропоње и Кушиљево. Председник Милановић истакао је важност заједничког рада и ангажовање грађана, наглашавајући да су постигнути резултати резултат сарадње. Осим тога, најављено је улагање у инфраструктурне пројекте, укључујући изградњу новог моста на Великој Морави и систем за наводњавање вредан 10 милиона евра.

Грађани Суботице изразили су задовољство постигнутим резултатима и улагањем у локалну инфраструктуру. Овај збор грађана потврђује важност транспарентне комуникације и сарадње између власти и локалног становништва у циљу унапређења живота у општини Свилајнац.

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *