Градови СрбијеНовости

Одржана 8. Седница Привременог органа Општине Деспотовац

Дана 16. јануара 2024. године, у Малој сали Општинске управе Деспотовац, одржана је осма седница Привременог органа општине Деспотовац. Седницом је председавао др Златко Марјановић, а током ње су усвојена кључна решења и одлуке неопходне за обављање текућих и неодложних послова од значаја за Општину Деспотовац.

Др Златко Марјановић, председник Привременог органа, председавао је седницом и усмеравао дискусије на кључне тачке дневног реда.Седница је била посвећена усвајању решења и одлука које су од значаја за функционисање Општине Деспотовац. Очекује се детаљније информације о конкретним потезима и мерама које су усвојене.Циљ седнице био је омогућити несметано одвијање текућих административних и техничких послова како би се одржао ред и ефикасност у раду Општине Деспотовац.

Одржавање редовних седница Привременог органа кључно је за ефикасно управљање локалном заједницом, доношење битних одлука и решавање питања од значаја за грађане општине. Детаљи о усвојеним мерама биће доступни јавности након званичног саопштења из Општинске управе.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *