Градови СрбијеДомаћи производиНовостиПољопривреда

Одржана Скупштина Удружења „Плава шљива“ у Деспотовцу

У четвртак, 28. марта, у хотелу „Ресава“ у Деспотовцу, одржана је Скупштина Удружења воћара и виноградара „Плава шљива“. На овој важној манифестацији, чланови Удружења разматрали су Финансијски извештај за 2023. годину, као и План рада за наредну 2024. годину.

Скупштином је председавао Саша Нешић, председник Удружења, који је уједно позвао све воћаре и виноградаре са територије општине Деспотовац да се придруже Удружењу. Нагласио је да годишња чланарина од само 1000 динара омогућава члановима низ погодности, укључујући помоћ при остваривању субвенција, право на бесплатне едукације и организован превоз на различите сајмове.

Скупштини је присуствовао и заменик председника општине Немања Радовановић, коме су чланови Удружења изразили захвалност за финансијску подршку коју су добили од Општине током претходне године. Радовановић је истакао важност воћарства као једне од кључних грана пољопривреде и обећао подршку руководства Општине за чланове Удружења „Плава шљива“.

Након завршетка Скупштине, инжењер пољопривреде Стефан Марјановић одржао је предавање о заштити воћа и винове лозе, пружајући члановима додатне корисне информације за унапређење њихових пољопривредних активности.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *