Градови СрбијеНовости

Општина Параћин обезбедила 7 хиљада новогодишњих пакетића за најмлађе

Општина Параћин и ове године испуњава срца најмлађих суграђана празничним радости. Са циљем да увесели малишане, локална самоуправа је обезбедила импресивних 7 хиљада новогодишњих пакетића. Данашња свечаност у Хали спортова окупила је ученике нижих разреда основних школа у пригодном новогодишњем програму, који је укључивао посету Деда Мраза и аниматора.

Председник Привременог органа општине Параћин, Владимир Милићевић, срдачно је честитао предстојеће празнике најмлађима и лично им поделио новогодишње пакетиће. Атмосфера у Хали спортова била је весела, уз музику, балоне, окићене јелке и неизоставно сликање са Деда Мразом. Ова традиционална акција локалне самоуправе већ четврту годину за редом има за циљ радост и осмех на лицима деце Параћина.

Сутра ће бити организована и подела пакетића на основу ваучера преузетих у згради Општине, чиме се омогућава родитељима да преузму поклоне за своје најмлађе. Општина Параћин тако наставља традицију празничног даривања и стварања незаборавних тренутака за децу у заједници.

Овај текст је подржан од стране Општине Параћин

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *