Градови СрбијеНовости

Општина Параћин подржава невладине организације: Јавни конкурс за финансирање програма од јавног интереса

Општина Параћин отворила је јавни конкурс за финансирање програма од јавног интереса невладиних организација за 2024. годину, са буџетским износом од 10 милиона динара. Овим конкурсом пружа се подршка удружењима грађана и хуманитарним организацијама које делују на територији општине Параћин.

Удружења која имају регистровано седиште у општини Параћин имају право да поднесу пријаве за финансирање програма из различитих области, укључујући борачко-инвалидску заштиту, помоћ старима, заштиту лица са инвалидитетом, хуманитарне програме, заштиту животиња, подстицање развоја предузетништва и друге програме који прате јавне потребе.

Рок за подношење пројеката је наредних 15 дана, а детаљи јавног позива и неопходна документација доступни су на званичном сајту општине Параћин. Ова иницијатива представља ангажовање локалне самоуправе у подршци цивилном друштву и унапређењу квалитета живота у заједници. Невладине организације су позване да искористе ову прилику и аплицирају са својим програмима који доприносе општем добру.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *