Градови СрбијеНовостиСело

Општина Свилајнац завршава асфалтирање пута Роћевац – Ђуринац

Општина Свилајнац успешно приводи крају пројект асфалтирања пута који повезује села Роћевац и Ђуринац. Ова реконструкција, која обухвата 3,7 километара пута, доноси много користи мештанима ових села, побољшавајући њихову повезаност с околним местима и олакшавајући приступ њиховим њивама.

Мештани Роћевца и Ђуринца су изразили велико задовољство овим пројектом, истичући да ће асфалтирани пут значајно унапредити њихову свакодневицу. Многи од њих поседују пољопривредна имања у овом правцу, и нови пут ће им омогућити бржи и једноставнији приступ својим њивама. Осим тога, овај пут такође побољшава повезаност с другим селима и општинама у региону, укључујући Петровац, Свилајнац и Деспотовац, чинећи путовање до других дестинација бржим и лакшим него икад.

Поредећи тренутно асфалтирање с претходним стањем пута, мештани истичу велику разлику у квалитету пута и указују на значај овог пројекта за њихова села. Пре реконструкције, пут је био у лошем стању и често неприступачан. Сада ће асфалтиран пут омогућити бољу повезаност и приступ ресурсима, чинећи свакодневни живот мештана лакшим и удобнијим.

Овај пројекат јасно показује преданост Општине Свилајнац унапређењу инфраструктуре и стварању бољих услова за своје грађане, чинећи путовање и комуникацију једноставнијим и ефикаснијим.

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *