Градови СрбијеНовости

ПЛАНЕТАРИЈУМ У ПРИРОДЊАЧКОМ ЦЕНТРУ У СВИЛАЈНЦУ

Природњачки центар прирпремио је богату летњу понуду, где све посетиоце до краја лета сваког викенда очекују бројне представе, концерти, едукативне и креативне радионице и манифестације.

У недељу, 10. јула, гост Природњачког центра биће Планетаријум из Београда, где ће посетиоци у терминима од 16, 17, 18 и 19 часова упознати са нашом галаксијом, сазнати више о звездама и планетама у Сунчевом систему, као и са свим законима који важе у космосу.

“Да је астрономија област која привлачи посетиоце доказали смо и великим интересовањем за нашу нову изложбу “Небеско камење”, која представља најразноврснију колекцију метеорита на једном месту у региону. Трудимо се да увек пратимо интересовања наше публике и да на забаван и интерактиван начин пренесемо знања. Планетаријум ће нам у томе помоћи, зато дођите и кроз забаву научите и доживите нашу галаксију“ – рекао је Стефан Радевић, кустос Природњачког центра у Свилајнцу.

Током летње сезоне радно време Природњачког центра је од 10 до 19 часова радним данима и од 10 до 20 часова викендима, а сви посетиоци уз купљену карту за Природњачки центра добијају и бесплатан улаз на градске базене који се налазе у непосредној близини комплекса.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *