Градови СрбијеНовости

Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ на Сајму образовања у Рачи

У Рачи је 24. маја 2024. године одржан Сајам образовања, манифестација која је окупила бројне средње школе са циљем да промовишу своје образовне профиле и понуде будућим ученицима, помажући им у одабиру правог занимања.

Штанд Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац“ привукао је велику пажњу посетилаца. Професорка Јасмина Ђорђевић и васпитач Стефан Лазаревић су присутнима представили образовне профиле које наша школа нуди, објашњавајући предности и могућности сваког смера.

За школску 2024/2025. годину, Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ нуди образовне профиле за пољопривредне техничаре, ветеринарске техничаре, прехрамбено биотехнолошке техничаре, санитарно-еколошке техничаре, куваре, месаре и руковаоце пољопривредне технике.

Посетиоци сајма су имали прилику да се детаљно информишу о сваком образовном профилу, условима школовања и могућностима за даљи развој и запошљавање. Овај догађај је пружио будућим ученицима значајне информације које ће им помоћи да донесу информисану одлуку о свом даљем образовању.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *