Градови СрбијеНовости

Помоћ државе: 20.000 динара за различите категорије грађана

  1. новембра, очекује се исплата помоћи државе у износу од 20.000 динара, али важно је напоменути да ова подршка није резервисана искључиво за пензионере. Према саопштењу ПИО Фонда, ову врсту помоћи добиће различите групе грађана, што укључује кориснике пензија и привремених накнада, као и инвалиде рада друге и треће категорије, односно особе с преосталом радном способношћу. Такође, помоћ ће бити уплаћена и инвалидној деци и корисницима привремене накнаде.
    Једна од кључних предности ове помоћи јесте аутоматска исплата, што значи да грађани не морају подносити посебне пријаве. Ова подршка се аутоматски уплаћује на њихове рачуне. Такође, важно је напоменути да сви пензионери који се пријаве до датума исплате пензије добијају и ову додатну помоћ државе.

Оваква широка дистрибуција помоћи има за циљ да обухвати различите сегменте друштва и пружи подршку онима којима је то најпотребније. Ова иницијатива државе има за циљ да ублажи економске изазове с којима се суочавају грађани у тешким временима

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *