Градови СрбијеНовости

Потписан Уговор о реконструкцији крова и енергетској санацији Спортске хале у Деспотовцу

Данас, 22. маја, председник Општине Деспотовац, др Златко Марјановић, потписао је Уговор којим ће бити реализовани радови на реконструкцији крова и енергетској санацији Спортске хале у Деспотовцу. Овај значајан пројекат подразумева замену кровног покривача са додатним изолационим материјалом, замену централног светларника, као и комплетну замену столарије, чиме ће се постићи већа енергетска ефикасност објекта.

Вредност пројекта износи 28.328.772,78 динара, од којих је Министарство рударства и енергетике издвојило 19.000.000,00 динара, док ће преостали износ бити финансиран из буџета Општине Деспотовац. Очекује се да ће радови почети 30. маја 2024. године, а извођач радова ће бити фирма ГРО СТАТИК Ветрник из Новог Сада.

Председник Општине Деспотовац, др Златко Марјановић, истакао је значај овог пројекта за локалну заједницу: „Ова инвестиција не само да ће унапредити услове за спорт и рекреацију у нашој општини, већ ће и допринети смањењу потрошње енергије, чиме ћемо постићи значајне уштеде и допринети очувању животне средине. Захваљујемо Министарству рударства и енергетике на подршци и радујемо се успешној реализацији пројекта.“

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *