Градови СрбијеНовостиТуризам

Позив на презентацију Програма стипендија Немачке привреде Зоран Ђинђић

Факултет организационих наука Универзитета у Београду са задовољством позива све заинтересоване на презентацију Програма стипендија немачке привреде Зоран Ђинђић, која ће се одржати 26. октобра у 12 часова у Сали 30 тог факултета. Овај програм стипендија пружа бројне могућности за стицање вредног радног искуства у Немачкој и развој каријере у складу с академском облашћу студената.

Учешћем у овом програму, млади талентовани појединци имају прилику да обаве стручну плаћену праксу у Немачкој, која траје од 3 до 6 месеци, пратећи своје области студија. Пракса се обавља у водећим немачким компанијама, пружајући студентима драгоцено практично искуство и увид у рад немачког пословног света.

Након завршетка стручне праксе, стипендисти постају део регионалне алумни мреже Програма стипендија, што им омогућава широко пословно умрежавање и даље усавршавање. Такође, стипендисти имају прилику да развијају трајне пријатељске везе које ће обогатити њихове професионалне и личне животе.

Овај програм стипендија је имао успешних 20 година постојања, током којих је више од 1.000 студената и младих дипломаца стекло вредно искуство кроз ову иницијативу. Програм стипендија немачке привреде Зоран Ђинђић представља изузетну прилику за студенте и младе дипломце који желе да развију своју каријеру у Немачкој и усаврше своје вештине у складу с најновијим стандардима немачке привреде.

Фото Танјуг

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *