Градови СрбијеНовости

Председник општине Деспотовац у посети дежурним службама током новогодишње ноћи

Традиоционално исказујући захвалност и пружајући подршку онима који брину о сигурности грађана, председник Привременог органа општине Деспотовац, др Златко Марјановић, провео је Новогодишњу ноћ обилазећи дежурне службе у општини. Ова хвалевредна геста има за циљ да се покаже апрецијација према радницима који и током празника обезбеђују безбедност и пружају неопходну помоћ.

Посета различитим дежурним службама

Др Марјановић је током своје посете обишао различите дежурне службе, укључујући Хитну помоћ, Полицију, Ватрогасну службу, Болницу, Старачки дом, Електродистрибуцију и Топлану. Ово представља напор да се запосленима у овим службама покаже признање за њихов несебичан рад и посвећеност дужностима током празничне сезоне.

Честитке и поклони за раднике служби

Том приликом, председник је уручио прикладне поклоне и лично честитао радницима Нову годину. Гест овакве посете има дубље значење, истичући важност рада ових служби и захвалност локалне заједнице за њихов допринос сигурности и добробити свих грађана општине Деспотовац.

Ова традиција одражава дух заједништва и поштовања према онима који обезбеђују сигурност и подршку у ванредним ситуацијама.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *