Градови СрбијеНовости

Представа „Нека спадну маске“ из Центра за културу Свилајнац освојила позив на Међународни фестивал сценског стваралаштва у Бечеју

Узбудљиве вести стижу из Центра за културу Свилајнац, јер је представа „Нека спадну маске“ прошла селекцију и позвана је да учествује на престижном Међународном фестивалу сценског стваралаштва деце и младих „Мајске игре“ у Бечеју. Овај успех представља значајан корак за младе глумце и редитеља Стефана Лазаревића, који су својим талентом привукли пажњу селектора фестивала.

Представа „Нека спадну маске“ део је програма „Позориштанац“, дечијег аматерског позоришта у оквиру Центра за културу Свилајнац. Избор ове представе између 49 пријављених представа са Балкана сведочи о квалитету и оригиналности изведбе коју су демонстрирали млади глумци.

Соња Петровић, селекторка фестивала, истакла је да је представа препозната по својој аутентичности и способности да дотакне теме које су релевантне за младе људе данашњице. Њихова енергија и ангажман на сцени оставили су снажан утисак, а Петровићева је нагласила да су проблеми које представа обрађује стварни и важни.

Овај успех није само признање за извођаче, већ и за целокупан тим који је радио на представи, укључујући редитеља Стефана Лазаревића. Њихова преданост и талент омогућили су им да стигну до овог важног догађаја у свету позоришта.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *