Градови СрбијеНовости

Премијера представе ,,КЛОПКА“ – Градско аматерско позориште Свилајнац

Премијера представе ,,КЛОПКА“ је одиграна синоћ, пред пуном позоришном салом, а публика је глумце наградила великим аплаузом. У представи су играли Александар Нешковић, Милена Никодијевић, Богдан Панајотовкси, Диана Миладиновић, Стефан Лазаревић и Ратомир Савић, а режирао је Јован Грујић. Иначе, реч је о криминалистичкој комедији чувеног француског драмског писца Томе Робера, у режији Јована Грујића, који је оценио да је рад са свилајначким глумцима аматерима на овој представи био право уживање.

-Наша представа говори о борби за истину у микросвету једног малог човека који има своје тежње, жеље, надања и дела. Он се, као и ми, бори да докаже своју истину, да оправда своја дела, док са друге стране има чврстог и јаког, лукавог непријатеља који му потура своју истину, своје жеље, своја хтења. Борба је вечита. И нека буде тако, јер то је живот. И нека победи истина – рекао је Грујић.

Директорка Центра за културу Јелена Димитријевић додала је да интересовање публике никада није било веће и да су карте за премијеру „плануле“ за два дана.

Директорка Центра за културу Јелена Димитријевић додала је да интересовање публике никада није било веће и да су карте за премијеру „плануле“ за два дана.

PHOTO; SCREENSHOT / NOVOSTI

Општина Свилајнац учествовала је у суфинансирању овог програма „Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства“.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *