Градови СрбијеНовости

Пријаве у току: Новогодишња забава за пензионере Општине Свилајнац

Узбудљива Новогодишња забава за пензионере Општине Свилајнац је пред вратима, а Кориснички центар постао је централно место за пријаве. Општина Свилајнац, настављајући своју традицију подршке и дружења са старијим суграђанима, организује заједничко окупљање које ће се одржати 13. децембра.

Председник општине Свилајнац, господин Предраг Милановић, лично је позвао све пензионере старије од 65 година да се пријаве за ову посебну манифестацију. Милановић је истакао значај ове врсте догађаја, посебно у светлу изазова које је донео период пандемије:

„Ово су акције које ми радимо годинама, мало нас је Корона пореметила, али настављамо још бржим темпом. После излета који смо организовали, организоваћемо и новогодишњу забаву, организоваћемо и 8. март, јер су пензионери својим вишедеценијским радом то заслужили, а ово је један од начина да им се Општина захвали“, изјавио је Милановић.

Општина Свилајнац континуирано подржава пензионере кроз различите иницијативе. Осим Новогодишње забаве, планиране су и друге активности, укључујући излете, обележавање 8. марта, бесплатне рекреативно-едукативне програме, поделу пакетића за децу и бесплатан превоз за пензионере. Милановић је нагласио широк спектар подршке који Општина пружа својим грађанима.

„Пензионерима је ово добра прилика да се друже, опусте и осете ту подршку буџета Општине Свилајнац који су пунили више од четрдесет година“, додао је Милановић.

Пријаве за Новогодишњу забаву за пензионере трају до 8. децембра 2023. године, пружајући пензионерима довољно времена да се пријаве и уживају у заједничком слављу које им је приређено.

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *